PRVO SAMOSTALNO POJAVLJIVANJE NA SAJAMSKOJ MANIFESTACIJI ZRBIZNET
26 септембра, 2018
OBUCITE SVOJ DOM U NEŠTO LEPO I KVALITETNO
12 новембра, 2018
Prikaži sve

LUKSUZ I STIL PO POVOLJNIM CENAMA – PRIRODNI DEKORATIVNI KAMEN

M TRADE građevinski centar Vam iz svoje ponude izdvaja prirodni dekorativni kamen visokog kvaliteta. Kao direktni zastupnik kamenloma iz Kraljeva M TRADE Vam poručuje da u svakom momentu možete računati na preko 500m² prirodnog dekorativnog kamena na lageru, u deset različitih dezena. Pored prirodnog dekorativnog kamena u stovarištu M TRADE možete kupiti I lepak za lepljenje istog.

Prirodni kamen se već hiljadama godina koristi za gradnju, a poslednjih decenija I za oblaganje zidova, kako unutra tako I spolja. Kamen je jedinstven materijal i svojom čvrstoćom, strukturom i bojom ostavlja utisak sofisticiranosti, kvaliteta i dugotrajnosti. Nekada je kamen u kući predstavljao tu kuću kao krem društva i važio je za jedan od najskupljih materijala. Danas je prirodni kamen dosta povoljniji nego ranije ali čar i dekoracija unutrašnjeg prostora koju kamen čini i dalje je jedinstvena i moćna tako da se i danas i te kako može pohvaliti luksuzom i glamurom. Cena prirodnog dekorativnog kamena se kreće već od 1700,00/m².

Pirodni kamen je materijal koji ne izlazi iz mode. Arhitekte i građevinski projektanti predlažu i preporučuju da se prilikom dizajna enterijera prirodnim kamenom naglasi zid ili bar jedan njegov deo jer odaje poseban stil, stil zdravog života, stil luksuza i dekoracije koja je svakako jedinstvena. Da napomenemo koliko je prirodni kamen toplotni izolator u kući zimi greje, leti hladi a da ne spominjemo što se u drevnim kineskim knjigama Feng Shui- kamen spominje kao moćni faktor prosperiteta kuće.

Kamen je veoma popularan kao dekoracija u svim prostorijama u stanu, počevši od dnevne, spavaće sobe, pa do kupatila i kuhinje, jer veoma dobro reaguje na vlagu. Kamen u dnevnom boravku najbolje će izgledati ako je postavljen na zid gde se nalazi televizor, a potpuni efekat se postiže instaliranjem malih spot svetiljki u plafonu, čime se dodatno osvetljava tekstura i ističe njegov sjaj. Nakon postavke može se ali i ne mora premazati bezbojnim lakom radi lakšeg održavanja, a održavanje je potpuno jednostavno samo usisivačem i mokrom krpom povremeno prebrišete zid i to je sve.

1 Comment

  1. Сialis каже:

    I like the helpful info you provide in your
    articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
    I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right here!

    Good luck for the next!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *