PROČITAJTE VIŠE O NAŠOJ FIRMI

Specijalizovani smo za veleprodaju motornih i industrijskih ulja, antifriza i akumulatora i maloprodaju materijala za završne radove u građevinarstvu

Firma M TRADE

Osnovana je u maju mesecu 2008. godine sa sedištem u Lazarevu. Tada je prvobitna delatnost bila veleprodaja motornih i industrijskih ulja, antifriza i akumulatora.

Zastupnici smo Exol i Adeco motornih i industrijskih ulja, rashladnih tečnosti i Starter akumulatora.

Od 2012. godine firma otvara maloprodajni objekat boja lakova, fasade i alata za završne radove u građevinarstvu u Zrenjaninu. Kako je posao postajao ozbiljniji i obimniji rešili smo da investiramo u novi poslovni prostor i tako od 2014. godine postali smo vlasnici poslovnog prostora gde se i sada nalazimo, a od 2015. godine smo delatnost počeli obavljati na ovoj lokaciji.


Osim veleprodajom motornih i industrijskih ulja, antifriza i akumulatora i maloprodajom materijala za završne radove u građevinarstvu firma je za prethodnih deset godina radila i dopunske poslove servis novih i otkup starih akumulatora, distribuciju profesionalne autokozmetike za perionice I izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

Kvalitet usluge, profesionalnost, pouzdanost isporuke, pristupačne cene, neprekidno unapređivanje i poboljšanje poslovanja, kao i širenje asortimana proizvoda od početka su bili principi koji su nam otvarali nova tržišta.

Dosadašnja predanost poslu, entuzijazam, težak rad, timski rad i lojalna saradnja sa svim našim saradnicima su dokaz da stremimo ka uspehu. Oni koji su imali priliku da sarađuju sa nama znaju da osim kvalitetnih materijala i alata po pristupačnim cenama mogu pronaći i ljubaznost i stručnost naših zaposlenih. Uvek smo tu da pomognemo savetom ili pravom informacijom.

Kada su u pitanju materijali i alati za završne radove u građevinarstvu kod nas možete pronaći: Sika, Isomat, Ceresit, Wurth, Beorol, Helios i mnogi drugi.


Dođite i proverite zašto smo najbolji. Očekujemo Vas.