M TRADE U AKCIJI SA SIKA SRBIJA „NAGRAĐUJEMO FASADERE“
17 јула, 2018
LUKSUZ I STIL PO POVOLJNIM CENAMA – PRIRODNI DEKORATIVNI KAMEN
2 новембра, 2018
Prikaži sve

PRVO SAMOSTALNO POJAVLJIVANJE NA SAJAMSKOJ MANIFESTACIJI ZRBIZNET

U organizaciji Unije poslodavaca – poslodavci Zrenjanin ove godine u periodu od 20.09.2018. do 22.09.2018. godine imali ste priliku da posetite sajamsku manifestaciju.

M trade iako postoji deset godina, do sada je na sajamskim manifestacijama učestvovao jedino u saradnji sa svojim većim dobavljačima.

Ove godine odlukom direktora Aleksandra Mitrovića rešili su da se pojave samostalno na sajamskoj manifestaciji lokalnog karaktera ZrbizNet.

Na štandu naše firme mogli ste da se informišete o našoj delatnosti, kao I o pogodnostima prilikom kupovine u našem građevinskom centru.

Ovim pojavljivanjem želeli smo da predstavimo ljudima našu delatnost, da upoznamo neke nove ljude i da obnovimo neke stare kontakte.

Bilo je veliko zadovoljstvo biti među svim tim ljudima i firmama koje su dugi niz godina na privrednoj sceni kako Zrenjanina, tako i Vojvodine, pa i Srbije.

Osim toga ova manifestacija pružila je i mogućnost informisanja na predavanjima koja su bila organizovana tokom trajanja manifestacije.

Mnogo toga korisnog moglo se pronaći na ovom sajmu. Mnogo toga smo videli, pokrenuli neke nove priče o mogućim saradnjama, a i obnovili neke stare kontakte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *